• Життя на продаж…

    Життя на продаж… Життя на продаж… Життя на продаж… Життя на продаж…

    Торгівля людьми неабияк стосується нашої держави. Про це пишуть періодичні видання, говорять у радіо- та телеефірах. Не всі здогадуються, особливо молодь, що ця проблема набуває глобальних масштабів. Тому, щоб усвідомити гостроту проблеми, попередити або й унеможливити попадання у, так зване, рабство, бібліотекарі філії №10 провели для учнів 11-Б класу БЗШ №5 (кл. керівник В.Ткачук) правовий діалог «Торгівля людьми або «Біле рабство».

    Працівники книгозбірні познайомили одинадцятикласників з історичними аспектами торгівлі людьми та разом з ними обговорили причини цього явища, визначили схему, за якою відбувається торгівля, побудували стратегію протидії «білому рабству».

    Відеофільми «Торгівля людьми. Статистика», «Життя на продаж» стали незаперечним підтвердженням того, наскільки серйозною є ця проблема для українців. бо багато людей свідомо стають жертвами так званого «бізнесу».

    Кожен з нас хоче бути щасливим, здоровим і заслуговує на це. А для цього потрібно, насамперед, бути вільними і небайдужими до проблем інших. Хочеться вірити, що наші юні відвідувачі це зрозуміли.

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше