• Майстер-клас для всієї родини

    Майстер-клас для всієї родини Майстер-клас для всієї родини Майстер-клас для всієї родини

     

    Ще зовсім трохи і прийде Новий Рік – найулюбленіше свято і дорослих, і малих. Кожен бажає якнайкраще нарядити новорічну красуню-ялинку. Для цього можна використати традиційні іграшки, але набагато приємніше виготовити новорічні прикраси власноруч, отримавши неймовірне задоволення.

    Працівники бібліотеки-філіалу №6 запросили своїх читачів, і дорослих і дітей, на святковий майстер-клас «Розпис новорічних іграшок». Думаєте складно? Ні. Потрібен лише відповідний настрій, цікаві ідеї та бажання.

    Поринути у святкову атмосферу, створити казковий настрій, познайомитися з традиціями, характерними саме для українського Різдва і Нового року та створити ексклюзивну новорічну прикрасу учасникам заходу допомагала досвідчена майстриня петриківського розпису Людмила Красніцька-Луцик. Задопомогою порадмайстрині гості розмальовували ялинкові кульки оригінальними і неповторними візерунками, створюючи свою особисту новорічну казку. Заняття тривалопівтори години. За цей час діти і дорослі проявили творчу індивідуальність, створюючи ескізи новорічних прикрас.

    Софія Брикса, Настя Пащенко, Софія Марковська, Крістіна Семакова та Дар’я Діденко розписували іграшки різноманітними орнаментами в стилі петриківського розпису. Кожна працювала за власним задумом.

    Іринка Бушуєва зі своєю бабусею Вірою Іванівною та Ніна Миколаївна із онукою Оксаною Цаплюк, насолоджуючись родинним спілкуванням, декорували скляні кульки.

    Члени родини Лариси Середи, взагалі, проявили креативність. Варвара та Полінка разом з мамою перетворювали звичайні лампочки на оригінальні прикраси.

    Маленькі шедеври кожен учасник заходу забрав із собою, щоб порадувати свою родину. Адже, такі ялинкові іграшки можуть не тільки стати гарною прикрасою для ялинки, а й чудовим подарунком для друзів.

     

     

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше