• Дід Мороз не омине жодну дитину, завітавши в кожну хатину

    Дід Мороз не омине жодну дитину, завітавши в кожну хатину

    Незабаром Новий рік – одне з найбільш таємничих та урочистих «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Очікують дива не тільки діти, але й дорослі. До цього свята готуються заздалегідь. Першим етапом підготовки є написання листа Діду Морозу. Тож не випадково 4 грудня відзначають День замовлень подарунків і написання листів Діду Морозу. Цей день є дивовижним і казковим.

    Бібліодесант «Діду Морозу напишемо листа, щоб завітав до нашого міста» до другокласників БЗШ №23 (класоводи Валентина Синиця та Наталія Гладка) здійснила бібліотекар філії №6 Людмила Романюк.

    Діти прослухали легенду, з якої дізнались, що Дід Мороз мешкає у Фінляндії, прадідом усіх Дідів Морозів у різних країнах світу вважають Святого Миколая, звичним транспортом для якого є запряжені в сани олені.Новорічні подарунки Дідусь починає роздавати з Лапландії, країни, де води покриті срібним льодом, а на небі замість сонця – прекрасні зорі. Багато нового та цікавого дізнались дітлахи і про закордонних друзів чарівника.

    Разом з бібліотекарем читайлики мандрували сторінками книги Роберта Балакшина «Добрий Дідусь: сказання про Діда Мороза», розгадуючи акровірші В.Мелещенко.

    А потім всі дружно, озброївшись ручкою та папером, почали писати листи, розповідаючи про свою поведінку протягом року та висловлюючи найзаповітніші бажання – надзвичайно цікаві і неповторні, в надії отримати відповідний подарунок до Нового року.

    Листи з бажаннями діти вкинуть у «Чарівну скриньку», а Дід Мороз неодмінно завітає до нашого міста і постарається їх виконати. Адже всі вірять, що новорічний чарівник буде ласкавим та обдарує всіх удачею і здійсненням бажань!

    Надія Гаврилова.

     

     

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше