• Жменька добра

    Жменька добра Жменька добра

    У понеділок, 4 грудня, члени клубу "Вікторія” зібралися на чергове засідання, присвячене Міжнародному дню людей з інвалідністю.

    Зав. відділом обслуговування Людмила Чупак повідомила, що у І982 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 3-є грудня Міжнародним днем людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства. Пані Людмила наголосила, що у цей день ми, українці, приєднуємося до міжнародної ініціативи і бажаємо всім людям з обмеженими можливостями сил, здоров’я і успіху. Захищаючи гідність людей з інвалідністю ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність −не вирок. Практика показує, що люди з інвалідністю є повноцінними членами суспільства, відмінними фахівцями, політиками, соціально активними і життєрадісними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і здорових членів нашого суспільства.

    Підтримати членів клубу "Вікторія” прийшли і учасниці вокального ансамблю "Стокротка” ("Маргаритка”) МГО "Центр польської освіти і культури”. Вони подарувалиприсутнім гарні пісні, теплоту своїх сердець і щедрість душ. Особливо розчулили польські мелодії у виконанні солістів Ольги Самусенко, Катерини Шевченко і Вадима Сломчинського. На завершення заходу кожна жінка отримала подарунок від "Стокротки”.

     

    Єфросинія Король.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше