• Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки

    Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки


    24 листопада в читальній залі центральної бібліотеки відбувся загальноміський семінар бібліотечних працівників за темою "Інноваційний пошук – основа розвитку сучасної бібліотеки”.

    Роботу книгозбірень міста в сучасних реаліях висвітлила директор міської ЦБС Раїса Григоренко.

    Голова міського осередку ВУТ "Просвіта” ім. Т.Г. Шевченка Костянтин Климчук вручив Подяки за співпрацю завідувачці відділом обслуговування центральної бібліотеки Людмилі Чупак та завідувачкам філій №6 і №10 Надії Гавриловій і Ганні Нагорній.

    Учасники семінару прослухали консультацію зав. відділом комплектування та обробки літератури Тетяни Ніконенко "Впровадження УДК в роботу бібліотек Білої Церкви”.

    Головний бібліограф відділу методичної та бібліографічної роботи Олександра Нагорна запропонувала присутнім ознайомитися з розвитком рекомендаційної бібліографії на сучасному етапі. А завідувачка методичним відділом Олена Дученко поділилася своїми напрацюваннями відносно інноваційної діяльності бібліотек, її стратегії й умов розвитку.

    Під час години професійного спілкування відбувся професійний діалог "Які можливості матимуть бібліотеки у майбутньому, але не мають зараз”.

    Головний методист відділу методичної та бібліографічної роботи Олена Бульда підвела підсумки професійних конкурсів, які проводилися в ЦБС протягом 2016-2017 років. Переможці конкурсів "На кращий відеоролик про свою бібліотеку”, "Знавців комп’ютерних технологій” та конкурсу відеопоезії "Відеопоезія в кадрі” отримали дипломи та подарунки. Також учасники семінару переглянули роботи колег, представлені на конкурс відеопоезії та визначили володаря призу глядацьких симпатій.

    Під час семінару відбулася презентація книги Андрія Кириченка "От така війна...” за участю автора та письменницької родини Анатолія та Галини Гай. Книга мужнього воїна нікого не залишила байдужим, на очах бібліотекарів бриніли сльози, а в душі жевріла надія, що ця клята війна закінчиться найближчим часом.

    Подарунком усім учасникам семінару став виступ вокального ансамблю бібліотечних працівників "Калина”.

     

    Олена Бульда.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше