• Леонід Гажала «Я так живу»

    Леонід Гажала «Я так живу» Леонід Гажала «Я так живу» Леонід Гажала «Я так живу» Леонід Гажала «Я так живу»

    Чому так цікаво читати і слухати твори Леоніда Гажали? Відповідь на запитання дали ж самі шанувальники його творчості, які завітали до бібліотеки-філіалу №10 напрезентацію книги «Я так живу»: «В нього образна мова, це його генетичний код, який передався від предків»; «Його слова, як метелики – кожне зрозумілета без хитрощів». Не дивлячись на те, що за вікном небо покрили важкі чорні хмари, в залі було світло і сонячно, звучала лірична поезія і неперевершений гумор.

    Враженнями від книги поділилися Тетяна Савенко, Юрій Кривенда, які одними з перших побачили нове видання. Гумор читала активна читачка бібліотеки, член клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів Ольга Наумівна Горбань. Та хто краще може розповісти про себе, свою творчість, донести до людей свої шедеври, ніж сам автор? Леонід Гажала частий гість книгозбірні (хоча ми його гостем не вважаємо – він наш) та кожна зустріч – це відкриття нових граней таланту нашого земляка. Лірика, гумор, пісні… Все під силу йому і лише він та його вірна і дружня сім’я знають про всі сумніви, невпевненість, переживання, які стоять за кожним рядком творів.

    «Я так живу» – четверта книга поета-патріота, поета-лірика, поета-гумориста. В ній «зібране» все життя Леоніда Йосиповича, яке тісно переплетене з життям України. Під час виступу автора були і сльози –сльози-пам’ять, сльози-згадка, сльози-радість. Якщо людина навіть в найскладніших ситуаціях не втрачає почуття гумору, таку людину не зламати. Ой, скільки сміху в нас було! Отже, все буде добре! За словами одного з учасників вечора-презентації книга «Я так живу» може бути настільною і тоді всяка депресія обійде стороною.

    Де можна познайомитись з книгою? Зайдіть в бібліотеки міста (книга буде в книгозбірнях), прочитайте і гарний настрій, впевненість у кращому майбутньому Вам гарантовані.

    Приємного читання!

    … Автограф-сесія була довготривалою…

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше