• Андрій Малишко – чарівник поетичного слова

    Андрій Малишко – чарівник поетичного слова

     

    Влистопаді українська спільнота відзначатиме 105-річний ювілей поета-пісняра Андрія Малишка. За життя ним написано більше сотні пісень, багато з них стали народними в найповнішому розумінні цього слова.

    Андрій Малишко – видатний український поет, який досяг вершин поетичної майстерності, зумів заглянути в душу кожного українця,

    побачити там красу і велич та оспівати її. Ім’я цього майстра слова залишається одним з поетично-пісенних символів України.

    Щоб вшанувати пам’ять поета-пісняра бібліотекарі філії №2 провели літературно-мистецьку годину «Андрій Малишко – чарівник поетичного слова». Присутні дізнались про життєвий шлях письменника, яскраву та різноманітну творчість Андрія Малишка, прослухали чудову поезію у виконані працівників книгозбірні й читачів. На заході лунали пісні на слова поета, була представлена книжково-ілюстративна виставка «Чарівник поетичного слова».

    Поет, йдучи складними дорогами життя, проніс любов до України, її народу і культури і витворив неповторний світ пісні, що живе в народі і сьогодні.

    Галина Стадник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше