• Подорож у світ професій

    Подорож у світ професій Подорож у світ професій

     

    «Чи замислювались ви коли-небудь над тим, скільки людей працює, щоб ми мали що поїсти, вдягнути або взути, щоб вдома було світло вечорами і тепло у холодну погоду, хто створив книгу, яку ви читаєте, або хто написав музику, яку ви слухаєте», ­­– такими словами розпочалася зустрічзавідувачка бібліотекою-філією №6 Надія Гаврилова з вихованцями групи «Слоненя» ДНЗ №8 (вихователь Олександра Польська).

    Озброївшись книгою Ганни Чубач «Ще не вмію, а вже мрію» із серії «Моя майбутня професія» та журналом «Жирафа Рафа» всі дружно вирушили у цікаву подорож світом професій. На своєму шляху дітвора познайомилась з професіями будівельника, перукаря, водія, пожежника, художника, вчителя, бібліотекаря. Марія Ільницька та Іринка Шкарупа вдало виконали ролі медичних сестер, закликавши присутніх не хворіти. А Максим Письменний та Катруся Мацюк спробували себе в ролі кухарів. Вони навчили присутніх готувати торт без випічки та пригостили їх смачненькими пиріжками.

    Під час гри «Правила маршруту» учасники повинні булизафарбувати кружечок біля професії тим кольором, що відповідає схемі маршруту. Їм це вдалося! Свою обізнаність з професіями діти проявили під час гри «Кому що потрібно для роботи», «Асоціація», «Мікрофон», «Хто зайвий». Потрібно було малечі гарно потрудитися під час турніру «Відгадай слово», адже, для того щоб перемогти ворону Каркушу, потрібно було назвати професії зі словосполученням «кар». Правильні відповіді на загадки привели дітей до переможного фінішу. Ось так, мандруючита граючись, малеча пізнавала світ професій.

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше