• Добром нагріте серце Добром нагріте серце

    Для більшості шанувальників поезії ім’я  Андрія Малишка  насамперед асоціюється із текстами написаних ним пісень: «Ми підем, де трави похилі», «Пісні про рушник», які здобули всенародну славу  і дехто, навіть, вважає  їх народними.  Крім цього він є автором сорока поетичних збірок, написав сценарії до чотирьох фільмів. Пісні на його слова, написані  у співавторстві, звучать у більш як десяти фільмах.
    Для учнів 4-А класу БЗШ № 5 (класний керівник Нагорна І.Д.) бібліотекарі філії №10 провели літературно-музичне свято «Добром нагріте серце », присвячене  105-й річниці від дня народження поета. Четвертокласники дізналися багато цікавого про  ювіляра, який є  нашим земляком, бо народився на Київщині в місті Обухів. Учасники заходу мали змогу побачити хату в якій письменник провів дитячі роки та де зараз розташований його музей.
    А потім була поезія… Діти читали улюблені вірші  А.Малишка . А бібліотекарі  показали читачам відео із відомими піснями «Вчителька моя », «Київський вальс», які  знають і люблять люди різного віку, не дивлячись на те, що створені вони були більш як 50 років тому. 
                                                                             Альона Сушкевич. 
       
         
       
           
     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше