• Наше завтра – це наслідки сьогоднішніх вчинків

    Наше завтра – це наслідки сьогоднішніх вчинків Наше завтра – це наслідки сьогоднішніх вчинків Наше завтра – це наслідки сьогоднішніх вчинків Наше завтра – це наслідки сьогоднішніх вчинків

    В рамках роботи юридичного лекторію «Підліток і закон» в центральній бібліотеці для дітей відбувся логічний ланцюжок «Вчинок – наслідок». Учасники заходу семикласники БЗШ №11(кер. Дідошко В.В.) зустрілися з представником служби ювенальної превенції лейтенантом поліції Олександрою Вікторівною Шишуліною.

    Олександра Вікторівна у бесіді-застереженні навела приклади порушень поведінки, пояснила значення й сутністьморальних та загальнолюдських цінностей в особистому та суспільному житті; довела учням, яке велике значення має сам факт знання певного закону, норм поведінки, своїх обов’язків, розуміння шкоди від порушення закону,невідворотності відповідальностіза скоєне.

    Методист ЦДБ Тамара Шпак запропонувала підліткам для обговорювання ситуації з прикладами порушень поведінки, за змістом яких потімі поставила проблемні запитання. Жваво обговорювалися приказки "Чужим добром не розбагатієш”, «Не бери, де не поклав», «Не копай іншому ями, бо сам упадеш», «Не сунь носа до чужого проса», «Не одежа красить людину, а добрі справи».

    Школярі зробили важливий висновок – якщо ти чиниш зло,то обов’язково маєшза нього відповісти, діти зрозуміли сутність понять «вчинок »та «наслідок» та невідворотність покарання за неправомірні дії.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше