• Ми обираємо здоров’я

    Ми обираємо здоров’я Ми обираємо здоров’я

    Зміцнення здоров’я дітей є однією з актуальних проблем нашого суспільства. Швидкі темпи зростання захворюваності дітей шкільного віку, недотримання гігієнічних нормативів щодо навколишнього середовища, в якому перебувають діти, незбалансованість харчування, гіподинамія, травматизм, тютюнопаління, вживання алкогольних напоїв, токсичних і наркотичних речовин тощо, потребують посиленої уваги щодо необхідності усвідомлення учнівською молоддю розвитку культури здоров’я.

    В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проходив під гаслом «За здоровий спосіб життя» до третьокласників БЗШ №17 (кл. керівники: Сорока О.М., Михайлюк Т.В., Миронова Л.П.) завітали наші колеги з бібліотеки-філіалу №4 Білоцерківської міської ЦБС на годину валеології «Ми обираємо здоров’я!». Дітей ознайомили із складовими здоров’я, які є запорукою щасливого і довгого життя та інформацією про здорове харчування. Учні у свою чергу висловлювали власні думки з приводу вживання некорисної їжі, зачитували прислів’я, приказки та крилаті вислови про здоров’я та пояснювали їх значення, розгадували разом тематичні загадки. За допомогою вітамінного тестика «Слива – дратівлива, груша – спокійна», діти називали улюблені ягоди та фрукти та краще дізнавалися про себе та своїх друзів.

    Сподіваюся, що учні зробили правильний висновок: найдорожчий скарб, що має людина – здоров’я! А тому обов’язок дітей та дорослих – берегти та зміцнювати його.

    Оксана Домилівська, зав. бібліотекою БЗШ №17.

     

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше