• «Теплі» картини Любові Шовкун

    «Теплі» картини Любові Шовкун «Теплі» картини Любові Шовкун «Теплі» картини Любові Шовкун «Теплі» картини Любові Шовкун

    20 жовтня працівники бібліотек-філіалу №10 порадували жителів мікрорайону Піонерська та білоцерківців, які люблять мистецтво, відкриттям персональної виставки художниці-краянки Любові Шовкун.
    Побачити роботи талановитої майстрині завітали читачі бібліотеки, колеги пані Любові, які працюють у Білоцерківському національному аграрному університеті, друзі та сусіди. А подивитися і справді є на що!
    Картини Любові Петрівни різняться за тематикою, технікою виконання, стилем… Єдине, що їх об’єднує – це тепло, яким наповнена кожна робота. Знайомлячись із виставкою, мимоволі приміряєш кожну картину на стіни власного дому.
    Тут є і графічні портрети, і натюрморти, неймовірні букети, пейзажі, тварини. Тому, із впевненістю можна сказати, що картини є на будь-який смак. Деякі із відвідувачів не змогли втриматись і відразу купували картини (але вони залишаться у бібліотеці до кінця виставки). Серед таких виявився і депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король, який завітав, щоб привітати винуватицю свята із першою персональною виставкою. Щоправда, «Маки», придбані Андрієм Петровичем, назавжди залишаться у бібліотеці, як подарунок.
    Безліч приємних слів лунало на адресу пані Любові від колег та гостей.
    Від дирекції КЗ БМР «Білоцерківська міська централізована бібліотечна система» Любов Петрівна отримала Грамоту за багаторічну співпрацю із бібліотекою-філіалом №10. А завідуюча міською виставковою залою, що діє при бібліотеці-філіалі №8, Любов Михайлюк висловила надію, що наступна персональна виставка пані Любові, відбудеться вже на її території.
    Любов Шовкун – справді світла і тепла людина. Мабуть тому і її картини таки щирі та сонячні. Завітайте на виставку та насолодіться прекрасним!

    Олександра Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше