• Книга вчить, як на світі жити

    Книга вчить, як на світі жити Книга вчить, як на світі жити Книга вчить, як на світі жити

    В бібліотеці-філіалі №6 сьогодні свято – до книгозбірні завітав Костянтин Климчук, автор віршованих мініатюр до книги Галини Невінчаної «Модестова наука або де чатує небезпека».

    Разом з учнями 3-А (класовод Тетяна Кучинська) та 4-А класу (класовод Інна Ковтун) БЗШ №23 він здійснив подорож сторінками нової книги, яка вийшла у видавництві «Час Змін Інформ».

    Діти познайомились з головними героям книги – домовиком Модестом та котом Тимофієм, Оленкою та Івасиком.

    Краще запам’ятати прочитане і не робити помилок, допомагали «Вузлики на пам’ять» та віршовані мініатюри. Довго затримувалися малюки на зупинці «Ілюстрації», бо всім кортіло взяти в руки пензлик та розфарбувати малюнки.

    Цього ж дня завідувачка філією Надія Гаврилова та Костянтин Климчук здійснили бібліотечний десант до четвертокласників БЗШ №21 (класоводи Ірина Поліщук та Інна Дацюн) щоб презентувати вище згадану книгу. Діти з великим захопленням слухали розповідь Костянтина Климчука, яку доповнювала відео презентація.

    Учасники заходу задавали гостю багато запитань, зустріч була цікавою, жвавою і пізнавальною. «Модестову науку» засвоїли всі і пообіцяли бути слухняними та обачними.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше