• Автограф на літературній мапі

    Автограф на літературній мапі Автограф на літературній мапі Автограф на літературній мапі Автограф на літературній мапі

     

    Читачі бібліотеки-філіалу №10 із задоволенням зустрічаються з письменниками-краянами, тому що впевнені ­­– ці зустрічі будуть цікавими, насиченими, колоритними.

    Письменницьке подружжя Анатолія та Галини Гай з філіалом №10 пов’язує давня і щира дружба та співпраця.Презентації книг, літературні вечори, зустрічі з дітьми, молоддю… Та остання була особливою, адже 2017 рік ювілейний для Анатолія Івановича і напередодні зустрічі йому виповнилося 65 років.

    «Автограф на літературній мапі» – назва бенефісу нашого гостя. Кожна книга Анатолія Івановича – це роздуми про пережите, як автором, так і народом. За словами гостя «кожна книга – це життя, твоє і чуже… Книги з виставки «Сіючи добре і вічне» є тому підтвердженням.

    В процесі спілкування читачі та члени клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів зрозуміли, що Анатолій Іванович точно знає, які питання потрібно ставити своїм героям, щоб почута відповідь стала історією.

    Роздумами про життя письменницької родини поділилася і Галина Семенівна, яка неодноразово чекала чоловіка з відряджень до «гарячих» точок, та й зараз вимушена чекати його із зони АТО, бо він є редактором інформаційного вісника «Знамено перемоги»72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

    Подарунком для ювіляра стали пісні у виконанні ансамблю «Спадщина» (керівник Ніна Яківна Левченко).

    Запитання, запитання… Без відповіді не залишилось жодне, адже ще довго після зустрічі читачі спілкувалися з шанованим гостем, а деякінавіть отримали книги в подарунок.

    Многії літа Вам, Анатолій Іванович!

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше