• Де чатує небезпека

    Де чатує небезпека Де чатує небезпека Де чатує небезпека

     

    Життя – це найдорожчий і неоціненний скарб. Незрівнянний і неповторний. Але чи ставимося ми до нього як до скарбу? Чи вміємо дорожити і берегти? Чи зможемо допомогти у разі нещасного випадку товаришеві, чужій людині, якщо виникне така необхідність?

    Як відомо, найбільше потерпають від надзвичайних ситуацій невмійки і незнайки.

    Основні правила поведінки в побуті, на вулиці, в транспорті, необхідність бути обережними в спілкуванні з незнайомими людьми, тваринами роз’яснює дітям нова книга Галини Невінчаної «Модестова наука або де чатує небезпека», написана у співавторстві з журналістом і видавцем Костянтином Климчуком.

    На зустріч з авторами книги до бібліотеки-філіалу №9 завітали учні

    4-Д класу СПМШ № 16 (класовод Поліщук Т.В.). Гості розповіли учасникам заходу, як поводитися, коли залишаєшся один дома. Галина Вікторівна звернула увагу дітей на те, що казкова повість не лише повчальна, а й дуже цікава.

    Головні герої, на чолі з домовичком Модестом, нагадали дітям, скільки небезпеки ховається по закутках і поличках, у краниках і вимикачах, у таких знайомих і, на перший погляд, безпечних речах. Костянтин Климчук, у свою чергу, розповів про ідею написання поетичних резюме і про допомогу у творчому процесі сина-четвертокласника Всеволода.

    Автори застерегли маленьких непосидючок від необдуманих вчинків і побажали, щоб все минало так весело і щасливо, як у Різдвяній казці «Сам у дома».

     

     

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше