• Слався, родино моя!

    Слався, родино моя!

     

    У кожній українській родині змалку прищеплюють любов до рідної мови, до художнього слова. Книга завжди була найціннішим подарунком не тільки для дітей, а й для дорослих. А якщо ця книга про рідний край, про батьківську домівку, знайомі з дитинства краєвиди, – вона стає справжнім скарбом для українців.

    «Слався, родино моя», – під такою назвою вийшла нова збірка друзів книгозбірні №9 зі Сквири, родини Процюк-Щербатюк. До написання власних творів кожен з представників трьох поколінь йшов по-різному. Якщо наймолодша Ірина Журавель писала вірші ще з 1 класу, то її дідусь – Георгій Щербатюк – відкрив цей дар уже в зрілому віці. Та натхненником і організатором творчих планів сім’ї стала пані Людмила.

    На зустрічі з членами клубу «Сузір’я», який працює при бібліотеці, талановита родина презентували свою нову книгу, в якій зібрані поетичні твори і журналістські замальовки. На презентації, крім поезії, звучали авторські пісні Сергія Щербатюка, а також відомі українські пісні, які він виконав разом із батьком.

    Відвертим словом та щирою піснею сквиряни славили рідний край, бо землі кращої немає:

    Ти слався, родино моя!

    Твори свою справу велику,

    Ти слався, родино моя,

    І будеш ти жити довіку!

     

     

    Тетяна Сулейманова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше