• Мистецьке свято краси і музики

    Мистецьке свято краси і музики Мистецьке свято краси і музики Мистецьке свято краси і музики Мистецьке свято краси і музики Мистецьке свято краси і музики

     

    8 жовтня відзначається День художника. Здається, що саме на честь кожного художника золотиться осінь і природа радує людство останнім різнобарв’ям. Саме художники мають особливий дар: з білого полотна, зі шматка глини чи здерева творити високе мистецтво, їм вдається зупинити мить, щоб перетворити її у вічність.

    5 жовтня в міській виставковій залі відкрилась традиційна виставка картин «Поліфонія осені», присвячена професійному святу володарів пензля. Ця виставка – черговий подарунок художників міста своїм землякам, адже на кожному полотні зображений не тільки сюжет, а і відчувається частиночка душі автора. Білоцерківцям дуже поталанило, що поруч з ними живуть і творять такі митці, як ці 28 художників, що створили незабутню експозицію з картин та макетів декорацій до театральних вистав.

    Заступник міського голови Ольга Настіна привітала всіх присутніх із чудовим святом та можливістю доторкнутись ще раз до прекрасного і вручила Подяки від міського голови Володимиру Панфілову, Тетяні Максимовій, Ользі Янчук, Валерію Ружицькому.

    Депутат міської ради, начальник ЖЕК №7 Юрій Балас, як справжній поціновувач прекрасного, привітав художників із святом та вручив подарунок.

    Директор міської ЦБС Раїса Григоренко нагородила Грамотами Наталю Стативу-Жарко, Тетяну Максимову, Володимира Панфілова «за творчу співпрацю з бібліотеками міста».

    На мистецькому святі краси звучала чарівна музика у виконанні саксофоністки, викладача школи мистецтв №4 Інни Кухаренко.

    Виставка триватиме до 4 листопада за адресою: Леваневського, 55. Тел. 7-33-17.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше