• У мій сад заблукала вже осінь

    У мій сад заблукала вже осінь У мій сад заблукала вже осінь У мій сад заблукала вже осінь

    Дощового осіннього дня у затишній літературній вітальні центральної бібліотеки члени клубу "Водограй” зібралися на вечір відпочинку "Хай не спішать літа на ваш поріг”, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку.

    Ведуча заходу Людмила Чупак, завідуюча відділом обслуговування, прочитала низку ліричних віршів Ліни Костенко, які доповнила кліпами пісень у виконанні Ольги Богомолець. Тетяна Качанова, провідний бібліограф, підготувала відео презентацію про щасливих бабусь і дідусів.

    У конкурсі "Леді бальзаківського віку”взяли участь Олена Синельникова, Людмила Свіщова, Лідія Кочупалова, Нінель Раковська, Віра Сівцова, які читали улюблені вірші, ділилися секретами сімейного затишку, розповідали веселі родинні історії. Кожнаконкурсантка отримала у подарунок букет розкішних троянд від чоловіка Людмили Свіщової.

    Учасникам заходу Іван Кириченко присвятив гуморески від Павла Глазового у власному виконанні, а Михайло Мазюк подарував старовинний романс про кохання, який розчулив жіночі серця і душі.

    Єфросинія Король.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше