• Бібліотека для мене – це…

    Бібліотека для мене – це…

    Бібліотека – це цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу. Саме тут можна відшукати будь-яку інформацію, прочитати цікаві і новенькі книги, поспілкуватись з друзями, почути слова підтримки…

    Протягом тижня (як і завжди), готуючись до професійного свята, працівники бібліотеки-філіалу №10 гостинно зустрічали своїх постійних читачів і новачків та підготували для них святкові заходи.

    Бібліотечна година «Перша бібліотека в світі» для учнів 5-х класів БЗШ №5 була приурочена 980-й річниці заснування першої бібліотеки Київської Русі Ярославом Мудрим.

    Другокласники відправились у подорож «Країна, в якій все цікаве», під час якої у формі гри довідались про ДБА бібліотеки, нові дитячі книги та стали учасниками майстер-класу з виготовлення троянди…

    «Віра, Надія і Любов читача – бібліотека» – тема бібліотечних посиденьок, на які зібралися дорослі користувачі. За чашечкою чаю активні читачі стали учасниками конкурсів, вікторин, почули поетичні рядки, присвячені книзі, бібліотеці. Активна читачка Любов Лимар подарувала власні поетичні присвяти працівникам книгозбірні.

    Неможливо не зупинитись біля куточка, де розміщене бібліотечне дерево з привітаннями від дорослих читачів та найдорожчими для бібліотекарів – дитячими малюнками-привітаннями, на одному з яких написано «моя бібліотека сама лутша». Дивлячись на ці виробинабираєшся нових сил і наснаги.

    Свята проходять, так пройде і наше професійне свято, а бібліотека продовжує свою роботу і готує для користувачі в нові, креативні, захоплюючі зустрічі. Адже ми працюємо для людей.

     

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше