• Бібліотеку нашу знають, тут читайлики зростають

    Бібліотеку нашу знають, тут читайлики зростають Бібліотеку нашу знають, тут читайлики зростають

    Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в бібліотеку-філіал №6 завітали учні 3-Б класу БЗШ №23 (класовод Ірина Пащенко), щоб разом із працівниками розділити святковий настрій. Маленькі користувачі привітали бібліотекарів із професійним святом, прочитали «Оду бібліотекарям». Завітала на зустріч і її Величність Книга, роль якої виконала Вікторія Ткалич. Вона ознайомила присутніх із правилами користування книгою та запросила всіх стати активними читачами Королівства КнигБібліотеки.

    Бібліотекарі підготували для дітвори розважально-інтелектуальну гру – квест, під час якої потрібно було подолати певні перешкоди, щоб віднайти сюрприз. Учасники квесту повинні були проявити ерудованість та начитаність. І це їм вдалося! Пройшовши всі етапи змагань, учасники успішно прийшли до фінішу. Сюрпризом став традиційний «бібліотечний» пиріг. Свято вдалося: поспілкувалися, погралися і солодощами поласували.

    Вихованці групи «Пізнайко» (вихователь Вікторія Царенко) ДНЗ №8 «Золотий півник» також завітали до бібліотеки. Для них працівники книгозбірні провели пізнавальну годину «Книжкова смакота». Разом з бібліотекарями пізнайкинасолоджувались новими дитячими книгами та «ласували» казковою історією Лоренц Паулі і Катрін Шерер «Лисичка йде до бібліотеки». Героїня твору – лисичка, яка випадково потрапила до надзвичайного світу знань, знайомила малят з книжковим царством. Після подорожі діти вирішили: «Навчимось читати і обов’язково станемо читачами бібліотеки, бо книги краще читати, а не сприймати на слух».

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше