• Бібліотека свідок і творець історії

    Бібліотека свідок і творець історії Бібліотека свідок і творець історії Бібліотека свідок і творець історії

    З метою популяризації читання, зміцнення зв’язків з читацькою спільнотою, привернення уваги до бібліотеки та книги при центральній бібліотеці ось уже чотири роки працює "Бібліотека під парасолькою”.

    Місцем локації літньої бібліотеки бібліотекарі обрали парк культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.

    Окрім видачі книг та журналів, бібліотекарі розповідали відвідувачам парку про можливості сучасної бібліотеки, її послуги та безкоштовний доступ до мережі Інтернет.

    Для мешканців міста та її гостей було проведено ряд заходів.

    Заключним акордом у роботі"Бібліотеки під парасолькою” був бібліотечний вернісаж "Бібліотека свідок і творець історії”, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Увазі відвідувачам парку була запропонована книжкова виставка "Віват, бібліотеко!”. Тетяна Кириленко, зав. сектором ЦБ, провела бесіду біля виставки, наголосивши на тому, що бібліотека – це храм знань, історії, мудрість всіх віків і поколінь; познайомила з трьома сучасними бібліотеками світу, а також з майже столітньою історією ЦБ та її сучасними послугами.

    Молодь, а це були студентки коледжу сервісу та дизайну, з цікавістю розглядали журнальне асорті "Українці – читайте!”, де були представлені книги і журнали на всі смаки та уподобання. Бібліотекар Ольга Соломаніна провелалітературну вікторину "Пізнай нас!”

    Тетяна Ярошенко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше