• Під німецькою парасолькою

    Під німецькою парасолькою Під німецькою парасолькою Під німецькою парасолькою

    2017 рік оголошено Президентом України Роком німецької мови.

    Однією з важливих умов вивчення іноземної мови є читання книг. Це не лише збільшує словниковий запас, а й покращує граматику та правопис, впливає на якість розмовних навичок.

    Протягом навчального року бібліотекарі намагатимуться поглибити інтерес до іноземної мови, підвищувати мотивацію вивчення мови, розкривати та реалізовувати творчий потенціал учнів.

    Для більш детального ознайомлення з німецькою літературою, яка є у фонді книгозбірні №3, на бібліозабаву завітали учні 6-Б і 6-В класів та групи продовженого дня 3-4 класів БНВО «БЗШ№15-ДЮСОК».

    Книжкова виставка «Під німецькою парасолькою» і викладка літератури «Читай німецькою!» зацікавила усіх, хто бажає вивчити та удосконалити знання німецької. Увазі користувачів філії запропоновані книги для читання різних рівнів, що містять цікаву інформацію про культуру, звичаї та традиції німецькомовних країн.

    Юні читачі прослухали німецьку народну казку «Три собаки» німецькою та українською мовами, ознайомилися з цікавими фактами про німецьку мову, відповіли на запитання вікторини «Що ти знаєш про Німеччину».

    Працівники бібліотеки щиро вдячні вчителю німецької мови Ларисі Петрівні Богінській за допомогу в проведенні заходу.

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше