• Юний майстер «золоті руки»

    Юний майстер «золоті руки» Юний майстер «золоті руки» Юний майстер «золоті руки» Юний майстер «золоті руки» Юний майстер «золоті руки»

     

    Вже стало доброю традицією організовувати у бібліотеці-філіалі №10 виставки художників, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, як знаних майстрів, так і тих, хто не наважується виставляти свої роботи на широкий загал. Найбільшу зацікавленість у користувачів викликають виставки дитячих робіт, адже всі діти талановиті, просто не у всіх цей талант розгледіли і підтримали.

    Два роки відвідує нашу бібліотеку Аня Швець, шестикласниця колегіуму, вихованка школи мистецтв №4 (викладач Катерина Соколовська). Ані все цікаво, їй хочеться спробувати себе скрізь, адже з трьох рочків почала пензликом малювати свої перші картини. А зараз, в свої 11 років, працює різними техніками. Змалечку її вабило «масло», дівчинка бере уроки малювання олійними фарбами у Елеонори Обухової.

    Прості дитячі малюнки ставали все складнішими, мазки пензлика впевненішими і народжувалися справжні шедеври. Саме так назвали наші відвідувачі роботи Ані, представлені на першій персональній виставці «Світ барв Анни Швець».

    Під час відкриття вернісажу юна художниця подякувала своїм викладачам та батькам і розповіла про свої роботи. Каже, що найбільшелюбить малювати природу. Мабуть саме тому не можна відвести погляду від «осіннього пейзажу», «Їжачка», «Лисички, «Собачки»… Аня дуже любить тварин і вони їй відповідають взаємністю… А які неповторні казкові сюжети – дивишся і ніби повертаєшся у дитинство.

    Талановита дівчинка – учасниця багатьох мистецьких виставок і з жодної не поверталася без відзнак. Вона – стипендіат міського голови.

    Не кожен, хто малює, стає великим художником. Дивлячись на роботи щирої, допитливої, талановитої Ані Швець учасники заходу висловили сподівання, що її чекає велике майбутнє, чого від щирого серця їй бажаємо. А ми будемо пишатися, що в нас є така талановитачитачка!

    Успіхів тобі, Аню!

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше