• Ти одна і неподільна, Україно моя вільна

    Ти одна і неподільна, Україно моя вільна Ти одна і неподільна, Україно моя вільна

    День Незалежності — найважливіше свято для всіх українців. До цієї події бібліотекарі філії №2 разом із представниками Малої академії наук організували флешмоб та провели для своїх користувачів історичний круїз «Ти одна і неподільна, Україно моя вільна».

    З вступним словом виступила Людмила Куделя, заступник директора з методичної роботи Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу « Мала академія наук учнівської молоді» і акцентувала увагу, що 24 серпня наш народ в двадцять шостий раз святкує річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців — бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Методисти МАН Олена Бойчук та Світлана Калініна представили презентацію про історію державного прапора і розповіли про шлях, який пройшла наша держава до проголошення незалежності. Поетеса Любов Завіщана почитала свої вірші, присвячені Україні з її славетною історією, чарівною природою й неповторною культурою. Огляд книжкової виставки «Велична і свята, моя ти Україно!» зробила завідуюча бібліотекою Галина Стадник та провела вікторину на знання історії України.

    Україна вистраждала свою незалежність, за неї віддало своє життя не одне покоління. Роки незалежності стали випробовуванням на зрілість,  самоповагу та  толерантність. Від кожного з нас залежить, якою буде наша країна у майбутньому і ми повинні зробити все для процвітання нашої Батьківщини та утвердження її як європейської держави.

     

     

    Наталія Янківська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше