• День читання улюблених книжок

    День читання улюблених книжок День читання улюблених книжок День читання улюблених книжок День читання улюблених книжок

     

    Жага до читання ­­– корисна звичка. На різних етапах життя людині подобаються різні автори, жанри та книги, деякі з яких становляться улюбленими, перечитуються декілька разів.

    8 серпня читачі ЦДБ символічно оголосили Днем читання улюблених книжок.

    З’ясувалося, що це дуже цікавий вид комунікації – слухати уривки з творів, пізнавати ближче один одного та не забувати, що часом книжки творять дива і кардинально змінюють життя, або, принаймні, дають відповіді на запитання, які сьогодні постають перед підлітками.

    Цього дня у книгозбірні панував захоплюючий світ літературних героїв Джоан Роулінг, Роалда Дала, Сашка Дерманського, Івана Андрусяка, Джані Родари, Астрід Ліндгрен, Юрія Винничука, Олега Чаклуна, Каті Матюшкіної, Галини Вдовиченко, Алана Мілна, Лесі Мовчун, братів Грімм тощо.

    Читачі насолоджувались корисним відпочинком: читали веселі дитячі книжки, розповідали казкові та пригодницькі історії, разом з героями книг розгадували таємниці, знаходили скарби, відшукували загублені острови, відвідували не тільки старовинні загадкові міста, а й далекі планети, сумували й співчували персонажам, сміялися та бешкетували одночасно.

    Протягом днявідвідувачі зі своїх улюблених книжок створили книжкову виставку «Барвисте книжкове літо», яка пропонує добірку кращих книг для літнього читання.

    Читайлики добре розуміють, що книжки – це справжні друзі. Вони допоможуть досягти того, про що мрієш. А ще те, що з кожною прочитаною книжкою дитина стає розумнішою!

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше