• Мешканці морських глибин Мешканці морських глибин Мешканці морських глибин

    Напередодні  Міжнародного дня китів і дельфінів – унікальних творінь хитромудрої природи, до книгозбірні №6 завітали вихованці групи «Сонечко» ДНЗ №8. 
    Завідуюча філіалом Надія Гаврилова запросила дітлахів у подорож морськими глибинами. Маленькі мандрівники опинилися у Підводному царстві.  З розповіді бібліотекаря діти дізналися багато цікавих фактів з життя китоподібних.  Розповідь доповнювалася голосним читанням творів М.Солтис-Смирнової «Дельфіни-рятівники» та Г.Циферова «Китеня». 
    Діти  із захопленням відгадували загадки про морських мешканців, залюбки грали в ігри «Хто, хто живе у морі на широкому просторі» та «Хазяйнує в морі рибка, вона плаває швидко, швидко», демонстрували спритність, винахідливість та допитливість.
    Маленькі читайлики  спробували себе в ролі поетів, складаючи вірші про морських мешканців. Під час поетичної хвилинки прозвучали вірші, присвячені веселим розумним дельфінам та добродушним велетням китам. Найактивнішими учасниками заходу були: Аня Аштаменко, Ірина Трунденко та Женя Стороженко. 

    Інна Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше