• Всіх морозиво чарує, смак нам радості дарує Всіх морозиво чарує, смак нам радості дарує Всіх морозиво чарує, смак нам радості дарує Всіх морозиво чарує, смак нам радості дарує

    На вулиці спека, а у читальній залі бібліотеки-філіалу №6 гамірно, весело і віє прохолодою. Це наші читачі зібрались на захід «Спека + Морозиво = Веселий настрій». Морозиво по праву займає лідируючі позиції серед усіх існуючих у світі солодощів. Його люблять дорослі і діти. Навіть взимку, в люті морози, багато хто не відмовляє собі у задоволенні поласувати холодним десертом. Що вже говорити про літо, коли морозиво взагалі стає одним з найпопулярніших продуктів!
     
    Ідея проведення такої зустрічі виникла у Каті Лукіянец, а бібліотекарі із задоволенням втілили її у реальність: підготували вікторину «Що це таке?» та незвичайні конкурси «Плаксива пауза», «Морозильна пауза», «Літературна пауза». Про цікаві факти стосовно різних видів морозива «Що варто знати про улюблені ласощі» розповіла присутнім Катруся. Вона ж і вікторину підготувала. Її розповідь доповнила Дарина Пазюк. Діти спробували себе в ролі менеджерів, рекламуючи своє улюблене морозиво та в ролі кулінарів «Я морозиво зготую, усіх вас почастую». 
     
    Під час заходу наші читачі переконались, що морозиво у невеликих кількостях покращує настрій, сприяє збільшенню в організмі людини кількості серотоніну, який називають гормоном щастя, а смак морозива асоціюється з дитинством, отже – з позитивними емоціями. Воно дарує задоволення, гарний настрій та заряд бадьорості. Так що: «Їжте морозиво на здоров’я!».

    Інна Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше