• Веселе літо Веселе літо Веселе літо

    Діти мікрорайону Піонерська звикли, що в бібліотеці завжди весело і цікаво. Протягом навчального року працівники книгозбірні проводять різноманітні масові заходи, щоб донести до дітей цікаву та корисну інформацію, і спонукати до читання. Влітку малеча також не залишається поза увагою бібліотекарів. Щосереди у бібліотеці чи найближчому дворику збирається дітвора, щоб взяти участь у конкурсах, вікторинах, чи майстер-класах. 
     
    12 липня маленьких чомучок запросили до участі у зоовікторині «Твій вірний друг». Школярам довелося добре помізкувати над деякими питаннями вікторини. Змагання між юними любителями тварин викликали захват та щирі посмішки учасників. Конкурсанти колективно намалювали картину із закритими очима – портрет домашнього улюбленця – котика. Конкурси та вікторини перемежовувались рухливими іграми, до яких із задоволенням долучилися усі присутні. 
     
    Потрібно зовсім небагато зусиль, щоб зробити дитину радісною та щасливою. І бібліотекарі готові робити все, щоб діти із задоволенням відвідували бібліотеку. Попереду ще половина літа, тож дітей чекає ще багато розваг, які в нашій бібліотеці ніколи не закінчуються. 

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше