• Київщина рідна - серце України

    Київщина рідна - серце України

    Кожна людина вважає своє місто чи село, де вона народилася, найкращим куточком на землі. Та це і зрозуміло, бо це місце – єдине і неповторне. Отже, нашій ювілярці, найпрекраснішій Київщині був присвячений історико-краєзнавчий круїз «Стежками рідного краю», що відбувся 12 липня у бібліотеці філії №2.

    Мандруючи стежками рідного краю, бібліотекарі познайомили юних читачів з неповторними перлинами Київщини. Розповіді про найцікавіші місця стали для хлопчиків і дівчаток справжнім відкриттям.

    На зупинці, присвяченій Білій Церкві, діти дізналися що наше місто стало одним із семи переможців Всеукраїнської акції «7 чудес України: історичні міста та містечка». Цікаво було і на краєзнавчо-поетичному перехресті, де бібліотекарі читали дітям вірші місцевих поетів, переглянули слайд-презентацію «Київщина – серце України».

    Після тематичного перегляду літератури «Ні, ти не знаєш добре України, якщо на Київщині не бував» всі, майже хором, відповідали на запитання краєзнавчої вікторини. Змагання у вікторині було пізнавальним і захоплюючим, а різноманіття краєзнавчої літератури зацікавило дітей.

     

    Наталія Янківська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше