• На крилах любові Таїни Братченко

    На крилах любові Таїни Братченко На крилах любові Таїни Братченко На крилах любові Таїни Братченко На крилах любові Таїни Братченко На крилах любові Таїни Братченко

    У центральній міській бібліотеці відбувся ювілейний творчий вечір письменниці-краянки, членкині Національних спілок письменників і журналістів України, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. І.С. Нечуя-Левицького, громадської діячки, просвітянки, великого друга бібліотеки.

    У творчому доробку Таїни Іванівнидванадцять книг. Читачам добре знайоміїї захоплюючі романи "Портрет циганки” і "Випробування жінкою”, повісті, оповідання, казки, гуморески, вірші, народні бувальщини і оповідки, чисельні публікації у міській і республіканській пресі.

    З ювілеєм пані Таїну тепло привітали члени НСПУ, кавалери ордена "За заслуги” ІІІ ступеня Андрій Гудима і Володимир Іванців, депутат міської ради Вадим Кошель, двічі поранений євромайданівець і боєць АТО Володимир Янковський, письменниця Ганна Ручай, літераторка Ольга Будугай, голова міського осередку Української народної партії Олександр Мамалига.

    Головний спеціаліст відділу культури і туризму міської ради Ксенія Донська і голова міськрайонного об’єднання ВУТ "Просвіта” ім. Т.Г.Шевченка, видавець, журналіст, громадський діяч і волонтер Костянтин Климчук подякували ювілярці за багатогранну творчість, активну громадську позицію і вручили їй Почесні грамоти.

    Приємною несподіванкою для пані Таїни був виступ народного вокального ансамблю бібліотечних працівників "Калина”.

    А ще більше зворушила письменницю і всіх присутніх Ольга Соломаніна, яка натхненно прочитала декілька віршів із поетичної збірки "Самотній скрипаль”.

    Учасники заходу висловили вдячність колективу книгозбірні за організацію творчих вечорів визначних містян і письменників-краян.

     

    Людмила Чупак.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше