• Читаємо завжди, читаємо разом, читаємо скрізь

    Читаємо завжди, читаємо разом, читаємо скрізь Читаємо завжди, читаємо разом, читаємо скрізь Читаємо завжди, читаємо разом, читаємо скрізь Читаємо завжди, читаємо разом, читаємо скрізь

     

    Кожен день відпочинку вихованців пришкільного табору «Світанок» БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК» наповнений літніми розвагами, іграми, конкурсами. Дітлахи залюбки беруть участь у заходах, які готують для них бібліотекарі філії №3. Із загонами «Ластів’ята» та «Посмішка» літнього пришкільного табору у бібліотеці завжди весело та цікаво!

    13 червня малеча завітала до книгозбірні на інформаційну скарбничку «Кожна дитина має право». Для того, щоб ознайомлення дітей з правами та обов’язками було доступним і цікавими бібліотекарі використали знайомі з дитинства казки. Казкові персонажі допомогли учням зрозуміти, що буває, коли трапляються різноманітні порушення. Школярі з цікавістю аналізували кожен випадок, визначали винуватців і постраждалих, з допомогою бібліотекарів робили висновки.

    14 червня читальну залу заполонив гамірний сміх, пустощі вертунів та непосид. Бо саме для них працівники бібліотеки підготували чудовий конкурс скоромовок «Триндичихи і триндичі». Навіть дорослі, не лише школярі,з першого разу не змогли правильно вискоромовитинепрості слова примовок-скоромовок. Реготали всі до знемоги! Переможці отримали приз і чистосердно зізналися, що тепер вивчатимуть скоромовки залюбки. А бібліотекарі наголосили дітям, що їх вивченнядопомагає ротику бути слухняним.

    Прес-мозаїка «Читаємо завжди, читаємо разом, читаємо скрізь» відбулася 15 червня. Читати завжди модно. А запізнишся до бібліотеки – запізнишся до успіху! Бібліотекарі розповіли про цікаві рубрики в журналах «Барвінок», «Куля», «Сашка», «В гостях у казки», «Пізнайко». Школярі також дізналися, які вироби можна створити разом із журналом «Жасмин». Наприкінці заходу усі разом виготовили яскраву літню аплікацію.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше