• Творча співпраця філії №9

    Творча співпраця філії №9 Творча співпраця філії №9 Творча співпраця філії №9

     

    Творчі стосунки поєднують філіал № 9 з представниками Сквирського літературного об’єднання «Сузір’я». Зустрічі, презентації книг, літературні знайомства стали звичними у практиці роботи бібліотеки.

    Нещодавно до найменших читачів книгозбірні завітала талановита сквирянка Юлія Хандожинська, яка пише вірші, прозові твори, музику, пісні, які сама ж і виконує. Крім того, другокласники СПМШ № 16 мали змогу переглянути мультфільми, придумані та створені авторкою. Найбільше сподобалисяюним читайликам казочка про їжачка і, звичайно, загадки. Дівчатка виконали імпровізований танок під музику Юлії Миколаївни.

    До міста Сквира на зустріч з членами літературного об’єднання «Сузір’я» завітав Максим Георгійович Рильський, онук відомого українського поета і громадського діяча Максима Рильського. На цю зустріч були запрошені представники клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів, серед яких координатор клубу – бібліотекар Тетяна Сулейманова.

    Максим Георгійович розповів присутнім про сквирський період життя відомого поета, про родину Рильських, а також про щорічне мистецьке свято «Романівська весна». На зустрічі звучала поезія Максима Рильського, вірші і пісні місцевих поетів-аматорів і композиторів.

     

    Галина Чередник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше