• Все починається з мами

    Все починається з мами Все починається з мами Все починається з мами Все починається з мами

     

    Ми живемо на чудовій, багатій землі – у милій, славній Україні. Для українців прихистком від усіх негараздів завжди була сім’я, а берегинею родинного щастя та затишку – найдорожча у цілому світі людина – МАТИ.

    В травневі дні, коли земля одягається у яскраві різнокольорові барви, до нас приходить Свято Матері. Кожна ненькахоче почути в цей день: «Моя мама – найкраща».

    Саме з таких слів розпочиналися майже всі розповіді дітей – учнів 3-Б класу БЗШ №5 (класовод Грозна Н.Д.) про своїх мам, які вони зачитали під час дитячого ранку «Яка святиня – мамина любов» у бібліотеці-філіалі №10.

    26 розповідей про найрідніших, наймиліших, найкрасивіших, най…. не залишили байдужими нікого, а у присутніх мам зволожилися очі від дитячих слів. Невже не зворушать серце слова Давида Запорожця: «Моя мама – найдорожча людина на світі для мене. Я її дуже люблю і хочу, щоб моя матуся ніколи не журилась, завжди була радісною і веселою, а її очі завжди світилися щастям».

    А як ніжно написала про свою матусю Аня Загайкевич: «Моя матуся, як весняне сонечко, а її ніжні руки, як промінчики…»

    Під час свята діти показали своїм мамам свої знання, вміння, кмітливість. Не підвели і матусі, адже вони також були учасниками різноманітних конкурсів.

    Свято Матері у бібліотеці завершилося, та нехай ще довгі роки наші маленькі читачічерпають мудрість і наснагу від своїх мам, а мами мають щасливу долю.

     

    Ганна Нагорна.

     

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше