• Славетна Київщина

    Славетна Київщина

    Славетна Київщина! Скільки випало на її долю випробувань. Революції, війни… Багата земля Київщини не лише на події, а й на людей, які жили і творили на цій прекрасній землі. У 2017 році наша рідна Київська область святкує своє 85-річчя.

    10 травня в бібліотеці-філії № 10 відбулася поетично-мистецька година, присвячена цій прекрасній даті. Завідуюча книгозбірнею Ганна Нагорна прочитала поезії, присвячені мальовничим куточкам Київської області.

    Присутні мали змогу дізнатися про видатних земляків, не лише про тих, хто жив тут давно,а й наших сучасників. Учасників заходу зацікавив показ відеороботи про Київську область, створену вчителями БЗШ № 5 (С.Коваль, О.Рудавською та О.Бондаренко).

    Багато хто з читачів є уродженцями Київської області, тому вони із задоволенням розповідали про свої рідні місця та уважно слухали про інші куточки Київщини, де ніколи не були, але після поетично-мистецької години захотіли їх побачити.

    З’ясувалося, що за новими враженнями не потрібно їхати на інший край світу. Нажаль, в більшості випадків, ми не знаємо про цікаві місця, які знаходяться поруч. Достатньо від’їхати за 50 км від дому і ти попадеш в казковий край, де є гори, незвідані печери, місця, гідні того, щоб ними захоплювалися люди, навіть з інших куточків землі. Просто потрібно, в першу чергу, навчитися самим любити своє – рідне і тоді інші також гідно оцінять нашу історію та культуру.

     

    Альона Сушкевич.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше