• «За все, що маю, мамо, дякую тобі»

    «За все, що маю, мамо, дякую тобі» «За все, що маю, мамо, дякую тобі» «За все, що маю, мамо, дякую тобі» «За все, що маю, мамо, дякую тобі» «За все, що маю, мамо, дякую тобі»

    Напередодні чудового весняного свята – Дня матері, ми поспішаємо привітати найближчих і найрідніших для кожного з нас людей – наших матусь.

    11 травня маленькі читачі центральної бібліотеки для дітей, учні 3-А і 3-В класів БЗШ №11 та їхні матусі стали учасниками свята вдячності «За все, що маю, мамо, дякую тобі».

    Ведуча заходу Лариса Олійник привітала присутніх зі святом і побажала здійснення материнських мрій та щасливої долі на рідній землі.

    Діти та дорослі, затамувавши подих, слухали зворушливу історію молодої американки Анни Джервіс і її матері, яка передчасно пішла з життя. Саме пані Анна запропонувала один день у році присвятити вшануванню матерів.

    Маленькі читайлики ЦДБ Юлія Похилько, Ілля Сідько, Валерія Трохимець, Герман Киришун, Юлія Осовська, Дарина Одрино, Ростислав Трущенко, Олександра Нагорна, Влад Суконнік, Вікторія Леус подарували мамам літературно-музичну композицію «Тобі, найдорожча у світі».

    Класоводи Вікторія Ярич, Тетяна Нестеренко зачитали уривки з учнівських творів «За що я люблю свою маму» та «Як би я був чарівником…».

    Діти співали, танцювали під музичний супровід викладача ДМШ №3 Сергія Яременка. Влад Масло подарував матусям пісню «Смерека», а Ірина Калініна та Ярослав Ломачук привітали матусь музичними «Етюдами».

    Читацькі родини дружньо взяли участь в іграх, конкурсах, вікторинах: «Комплімент матусі», «Впізнай мамині руки», «Мамині помічники», «Анкета для двох», «Математичні цікавинки для мами і дитинки».

    Людмила Романович презентувала тематичну виставку «В світі усе починається з мами», закликавши любити та шанувати своїх матерів сьогодні, поки вони поряд з нами, щоб завтра не спізнитися, бо матері не вічні…

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше