• «Найрозумніший» у бібліотеці

    «Найрозумніший» у бібліотеці «Найрозумніший» у бібліотеці «Найрозумніший» у бібліотеці «Найрозумніший» у бібліотеці «Найрозумніший» у бібліотеці

     

    Конкурси, вікторини, інтелектуальні ігри – це можливість перевірити свої знання, повірити в свої сили і здібності. А ще, вони допомагають зрозуміти, що знання – найбільший скарб у житті.

    В наш час у мережі Інтернет можна знайти відповідь на будь яке запитання, але книга залишається вірним помічником і товаришем та є носієм такого багатства, про яке можна лише мріяти.

    Колектив філіалу №10 часто готує для своїх користувачів інтелектуальні ігри та ці змагання були незвичними. До книгозбірні завітав методист ЦТДЮ «Соняшник», керівник міського клубу «Ерудит» Михайло Іванович Обухівський, який провів для учнів 4-Б та 3-Б класів БЗШ №5 (класоводи Пазініч Л.Б. та Грозна Н.Д.) інтелектуальну гру «Найрозумніший».

    Команди «Капітошки», «Верба», «Україна», «Кока-кола» змагалися за звання найерудованіших. На маленьких розумників чекали запитання у номінаціях «Казки», «Загальні галузі знань», «Загадки». Завдяки начитаності, кмітливості, організованості заслужену перемогу здобули «Капітошки». Дітям настільки сподобалася гра, що було вирішено такі змагання проводити в бібліотеці постійно, адже коли «Бажаєш стати успішним –читай».

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше