• Мікрофон письменника «На гачку у гумориста»

    Мікрофон письменника «На гачку у гумориста»

    2017 рікювілейний у житті члена Національної спілки письменників України, Президента Міжнародного фонду імені Павла Глазового Віктора Арсенійовича Євтушенка. Пан Віктор – лауреат кількох фестивалів «Вишневі усмішки» з присвоєнням почесного звання «Професійний сміхотворець України». Письменницький мікрофон ювіляра рясніє дюжиною дотепних книжок, в яких щирий, іскрометний гумор. Віктор Арсенійович великий життєлюб, патріот-волонтер і гарний друг.

    У великій актовій залі БСШ №1 відбулася зустріч з письменником, організована бібліотекарями філії №1 для дітей. Лунали з уст автора твори, які вже добре знайомі читачам, і лише недавно написані. То затихали, то голосно сміялися учні 7-8 класів з гуморесок, наче про них написаних. Віктор Арсенійович презентував свої останні збірки «Про100 сміх» , «Не на того напали!». Частина коштів з продажу книг буде передана на придбання тепловізора для українських захисників.

    Колектив книгозбірні щиро дякуєВіктору Євтушенку за багаторічну дружбу з бібліотекою №1 для дітей та зичить письменнику довгого творчого шляху у доброму гуморі.

     

    Валентина Шлапацька.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше