• Дякуємо за зустріч з прекрасним Дякуємо за зустріч з прекрасним Дякуємо за зустріч з прекрасним Дякуємо за зустріч з прекрасним

    Людей, байдужих до театру, на мою думку, немає.  І той, хто хоча б раз в житті відвідав театр, не забуде його чарівності, казковості, привабливості… Йдучи до театру, навіть якщо це не вперше, завжди чекаєш на диво, на свято, яке залишить у серці незабутні враження.

     
    В бібліотеці-філіалі №10 є добра традиція – проводити різноманітні мистецькі зустрічі. Справжнім святом для читачів філіалу та членів клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів, які з різних причин не можуть відвідувати наш рідний, найкращий театр – обласний академічний музично-драматичний театр ім. П.Саксаганського, стала зустріч з його акторами.
     
    Завдячуючи заслуженим артистам України Світлані Волковій та Євгену Тодоракіну, провідному майстру сцени Олександру Зозулі, актору Микиті Кондратюку у бібліотеці запанувала магія мистецтва.
     
    Присутніх зворушили  розповіді акторів про себе, нелегкий шлях до сцени, роботу в театрі.  Для всіх майстрів сцени Біла Церква стала рідним містом, а колектив театру – дружньою сім’єю.  Звідки беруться сили скрізь встигати, вирішувати  проблеми, які виникають,  виходити на сцену, навіть коли серце обливається кров’ю?  Відповідь дуже проста –  любов до обраної професії та повна віддача улюбленій справі.
     
    Зустріч була по справжньому родинною, були і сльози під час перегляду уривку з вистави «Коли птахи відлітають» (Світлана Волкова і Євген Тодоракін),   і спільне виконання пісень разом з Олександром Зозулею, і  батьківські почуття від спілкування з Микитою Кондратюком…  
     
    Шановні гості не залишили без відповіді жодного запитання. Щирі, відверті і такі рідні – закінчувати зустріч не хотілося, але акторів чекали в театрі…
     
    Колектив бібліотеки-філіалу №10 щиро дякує  колективу театру і особисто художньому  керівнику В’ячеславу Ускову  за підтримку,  співпрацю, за радість, яку вони несуть людям і бажає успіхів, аншлагів на виставах, вдячних і відданих глядачів, щоб проблеми і негаразди обходили театр стороною, нових звершень. Ви нам потрібні!
     
     
                                                 Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше