• Разом з книгою відкриваємо світ

    Разом з книгою відкриваємо світ Разом з книгою відкриваємо світ Разом з книгою відкриваємо світ Разом з книгою відкриваємо світ

     

    Тиждень дитячого читання у бібліотеці-філії №4 відбувався під девізом – «Разом з книгою відкриваємо світ» і виявився дуже насиченим, тут кожного дня на юних читачів чекали нові і цікаві заходи.

    Бібліотекарі разом із восьмикласниками БНВК ЗОШ №13 здійснили бібліодесант. Взявши книги та рекламну продукцію бібліотеки, крокували вулицями Заріччя, фотографувалися, роздавали візитівки книгозбірні. Кожен перехожий додатково отримував «солодке передбачення» у цукерці від бібліотеки.

    Для п’ятикласників БЗШ №17 бібліотекарі провели гру «Літературне лото», на різнокольорових картках якої були цікаві запитання про українських та зарубіжних письменників, загадки про літературних героїв, завдання зі складання пазлів із зображеннями улюблених авторів. Юні читачі мали змогу ознайомитися з різноманітною літературою та листівками з висловлюваннями видатних людей про користь читання, завдяки виставці-рекомендації «10 сходинок до храму слова».

    Прес-мозаїка «Знайди в журналі цілий світ» ознайомила читайликів з найпопулярнішими дитячими періодичними виданнями. Діти з великим задоволенням гортали сторінки яскравої преси, знаходили розбіжності на малюнках, відгадували загадки, знайомилися з цікавими кросвордами та ребусами, літературними іграми, розмальовками, схемами та макетами для виготовлення аплікацій.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше