• Театр – це не вчора, а завтра

    Театр – це не вчора, а завтра Театр – це не вчора, а завтра

    Міжнародний день театру відзначається щорічно 27 березня. Це не просто професійне свято митців сцени, це свято мільйонів глядачів, для яких зустріч з театром, акторами є неповторним свідченням моралі і духовності, своєрідним дзеркалом, у якому відображуються характерні особливості життя всього суспільства і кожної людини зокрема.

    Напередодні свята на гостину до членів клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів до бібліотеки-філіалу №9 завітав актор Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені Панаса Саксаганського Микола Головчак.

    Молодий, веселий, талановитий, актор відразу завоював прихильність глядачів. Члени клубу зацікавлено слухали розповідь артиста про його дитинство, навчання в театральному інституті та період становлення і творчого зростання у театрі, де він неперевершено зіграв ролі у виставах «Сто тисяч», «Занадто одружений таксист», «Пошилися в дурні», «Скупий», «Поминальна молитва», «Баба Пріся» тощо.

    «Театр – це не вчора, а завтра», – ці слова відомого режисера і актора Леся Курбаса підтверджують істину, що театральне мистецтво на віки, коли воно постійно оновлюється завдяки талановитим акторам, які несуть радість спілкування, дарують свято душі своїм глядачам.

    ТетянаСулейманова.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше