• Щоб здоровими зростати, корисну їжу потрібно вживати

    Щоб здоровими зростати, корисну їжу потрібно вживати Щоб здоровими зростати, корисну їжу потрібно вживати

     

    Найкраща пора для мандрівок дитячими книжками – канікули. 23 березня бібліотекарі філії №2 запросили юних читачів взяти участь у калейдоскопі здоров’я, поспілкуватися про найулюбленіше, найсолодше, без чого не може жити людина – корисну їжу, бо здорове харчування є одним із головних факторів, що підтримують здоров’я і настрій людини протягом усього життя.

    Разом із бібліотекарями хлопчики й дівчатка побували в країні «Вітамінії», познайомилися з історією виникнення вітамінів та їх значенням в житті людини, дізналися цікаві факти про овочі та фрукти. Неабиякий інтерес у малечі викликали енциклопедична хвилинка «Підкаже долонька», під час якої діти довідалися, що їхня долонька може показати скільки корисних продуктів потрібно з’їдати щодня, навіть, не маючи вагів та інформинка «Е всюди є», що познайомила учасників заходу із шкідливими і небезпечними Е-добавками. Читачі дізналися таємницю «Медово-мармеладного секрету», який не зашкодить дитячому здоров’ю і взяли активну участь у міні-диспуті «Корисно – шкідливо». Гості книгозбірні залюбки відповіли на запитання вікторини «Які з вітамінів є в продуктах?».

    Увагу дітей привернула тематична викладка літератури «Страви української кухні», яка розкрила неповторний колорит народних рецептів.

    Доповнили захід «Вітамінний тестик » та смачне частування від бібліотекарів.

     

    Наталія Янківська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше