• Дитячі журнали цікаві й барвисті, про все вам розкажуть: потрібне й корисне

    Дитячі журнали цікаві й барвисті,  про все вам розкажуть: потрібне й корисне Дитячі журнали цікаві й барвисті,  про все вам розкажуть: потрібне й корисне Дитячі журнали цікаві й барвисті,  про все вам розкажуть: потрібне й корисне

     

    Розпочалисявесняні канікули. Та чи можна уявити найцікавіший відпочинок без книги? Тому, щоб урізноманітнити дозвілля дітей працівники бібліотеки-філії №2 запросили їх на прес-калейдоскоп «Мандруємо разом з дитячими журналами».

    Бібліотекарі познайомили юних користувачів з дитячими періодичними виданнями, які отримує книгозбірня, звернувши увагу на те, що на сторінках журналів друкуються твори відомих письменників та поетів України: Романа Скиби, Марини Павленко, Богдана Стельмаха, Івана Андрусяка, Галини Левицької та класика сучасної дитячої літератури Всеволода Нестайка.

    Такі журнали, як «Барвінок» (цього року йому виповнюється 89 років) та «Малятко» (виповнюється 57 років) читали в дитинстві бабусі й дідусі учасників мандрівки, але вони не втратили своєї популярності й сьогодні. Яскраві ілюстрації, цікаві рубрики, багато корисної інформації не залишили байдужим нікого.

    Юні читачі взяли участь у конкурсі міні-реклами «Мій улюблений журнал» та конкурсі «Хто швидше знайде розбіжності між двома однаковими малюнками», продемонструвавши креативність та пофантазувавши. Переможці були відзначені призами.

     

    Наталія Янківська.

     

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше