• Об’єднані словом

    Об’єднані словом Об’єднані словом Об’єднані словом

    В центральній бібліотеці для дітей відбулася зустріч учасників літературної студії «Рожевий ранок» з читачами – семикласниками БЗШ №4 (кл. керівник Клімантова В.О.).

    Керівник літстудії, член НСПУ, автор відомих поетичних збірок сатири та гумору Володимир Дідківський представив літстудійців шанувальникам поетичного слова.

    На зустріч був запрошений поет-краянин, член Національної спілки письменників України Петро Розвозчик. Петро Іларіонович розповів дітям про захоплення поезією, познайомив зі своїми збірками: «Коні волі», «Ластівчине зілля», «Божий дарунок», читав вірші та розповідав про творчі здобутки. Головною порадою майбутнім поетам та прозаїків була порада – «найбільше читайте друковані тексти».Учасники заходу були зворушені багатогранністю таланту та щедрістю душі письменника.

    Керівник студії Володимир Дідківський розповів про дебютну книгу «Журавлиний поклик» літстудійки Світлани Голоско та підготовку до видання її нової збірки. Дівчина поділилася з присутніми своїми напрацюваннями та планами. Розповіла, як стала переможницею обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». Світлана прочитала свої нові вірші: «Хотіла б я стати казкою», «Ми просимо гарантій від життя», «Не дамо Вкраїні впасти», «І знову я у морі».

    Володимир Іванович познайомив читачів з книгами юних студійців, які були видані раніше, прочитав власні твори. Його дотепні підсмішки і жарти викликали сміх і захоплення.

    Спілкування з талановитою і, водночас, простою, доброю і щирою людиною з прекрасним почуттям гумору, прийшлося до вподоби учасникам заходу. Діти весело ділилися своїми враженнями від цікавої зустрічі. На завершення голова літстудії подякував усім присутнім та відмітив, що він радіє, коли літературна студія поповнюється новими талантами.

     

    Тамара Шпак.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше