• «Пташка-веснянка» у книгозбірні «Пташка-веснянка» у книгозбірні

     

    Нещодавно Департамент освіти запросив усіх бажаючих взяти участь у акції «Пташка-веснянка». Для цього потрібно зробити пташку з будь-якого підручного матеріалу, написати листа і 25 лютого прикрасити «Дерево Весни» у парку ім. Т.Г. Шевченка. Згодом всі пташки з побажаннями «полетять» до дітей на схід України.

    Члени гуртка «Чарівний пензлик», що працює у бібліотеці-філіалі №6 відгукнулись на пропозицію взяти участь у даному заході. Ознайомившись з умовами акції, вони дружно приступили до роботи: з великим захопленням вирізали з паперу птахів та прикрашали їх в стилі петриківського розпису, надаючи вишуканості та особливості.

    Спостерігаючи за дітьми, я відчула наскільки відповідально вони віднеслися до поставленого завдання. Свій піднесений настрій гуртківці перенесли на папір: гама кольорів випромінює тепло весняного повітря!

    Роботи вийшли пістрявими, красивими і приваблюючими, бо в кожну з них вкладено шматочок серця, сповнений любов’ю.

    «Пташки-веснянки», несучи на своїх крильцях тепло, любов і віру в добро прикрасять «Дерево Весни» і згодом, усією різнокольоровою «зграйкою» «полетять» до дітвори на схід України. А Ольга Гандзюк, Софійка Марковська, Даша Діденко, Вадим Тищенко та Максим Киришун обов’язково прийдуть у парк, щоб відправити одноліткам свої дитячі витвори. Хай політ птахів сповіщає усім, що Весна і Добро завжди переможуть!

     

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше