• «Небесній Сотні шана й молитви…»

    «Небесній Сотні шана й молитви…» «Небесній Сотні шана й молитви…»

     

    Історія постійно випробовує українців на міцність. На жаль, і сьогодні на Сході проливається кров.А з Небес нас охороняють ті, хто три роки тому віддав своє життя за справедливість, за свободу і незалежність України. Наш святий обов’язок ­– свято берегти пам’ять про кожного, знаного і незнаного Героя Майдану, про всіх, хто піднявся проти жорстокості і свавілля диктатури.

    Героям Майдану була присвячена патріотична година «Небесній Сотні шана й молитви…», яку підготували бібліотекарі філіалу №10 для читачів – учнів 4-А і 4-В класів БЗШ №5 (класоводи Винарчук З.М. та Карпенко В.А.). Уважно слухали діти розповідь Ганни Нагорної про події Революції Гідності. Зовсім як дорослі, висловлювали свої думки про ті дні, читали поезії, присвячені Героям. Лише малюнки говорили, що в залі діти.

    «Чому говорять, що «Герої не вмирають?», «Чому їх називають Небесною сотнею?», «Де б ви хотіли жити?» – на ці недитячі запитання і відповіді були недитячі. І що можна відповісти на їх, зовсім доросле, «Чому нікого не покарали?» і «Коли, нарешті, закінчиться війна?»….

    …Хвилина мовчання. Пам’ятаймо загиблих, шануймо живих. Та не забуваймо, що ми відповідаємо за майбутнє наших дітей, для яких Україна – БАТЬКІВЩИНА!

     

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше