• Вода для лікування і оздоровлення організму

    Вода для лікування і оздоровлення організму Вода для лікування і оздоровлення організму Вода для лікування і оздоровлення організму

    В книгозбірні  №8 знову зібралися шанувальники  здорового способу життя.  Уже знайомі користувачам лектори Віктор Дворецький та Валентин Педченко розповіли присутнім про лікування водою.
     
     «У воді – зцілення»,– проголосив батько медицини Гіппократ. Вона надає дивовижний болезаспокійливий ефект. Хто розуміє дію води та вміє застосовувати її, той володіє таким цілющим засобом, рівного якому немає. Лікування водою стає все більш популярним у всьому світі.
     
    Під час лекції присутні зробили підрахунки, скільки потрібно пити води: на кожен кілограм ваги тіла її потрібно 30 мг, тому помножте свою вагу на 30 і ви отримаєте ту кількість, яка потрібно випивати щодня  та отримали ще багато корисної інформації.  Лектори запропонували переглянути  відеоролик  про засновника водолікування С.Кнейппа.  
     
    Слухачі зрозуміли, що вода для лікування і оздоровлення організму може мати таке ж значення, як найдорожчі й рідкісні ліки.
                                                                                   
    Майя Боженко.
     
     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше